2025.02.18
一度は泊まりたい、美食を楽しめる高級温泉旅館5選
「一度は泊まりたい、美食を楽しめる高級温泉旅館5選」
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スイート料理で提供している仙台牛ヒレは一頭からわずか3%しか
とれない最上位の部位。 脂肪は少なく、肉質はきめ細かな、
舌触りもまろやかな高級肉。
あっさりとした上品な味わい。
フォアグラ大根も根強い人気です。大根との組み合わせが優しい。
料理を目当てに毎月いらして下さるリピーターさんもいます
It was published in “5 luxury hot spring inns where you want to stay at least once and enjoy gourmet food” Sendai beef tenderloin, which is served as a sweet dish, is the highest part that can only be taken 3% from one head. High-quality meat with little fat, fine texture, and mellow texture on the tongue. Light and elegant taste. There are also repeat customers who come every month for cooking